Vul je contactgegevens in en kies de workshop die je wenst te boeken.
Wij nemen dan contact op met meer informatie en alle nuttige info!
Wegens een tekort aan personeel kunnen helaas geen workshops meer geboekt worden voor de komende maanden. Wij vinden dit zeer jammer en hopen jullie spoedig weer te kunnen ontvangen.
Hoe wordt echt artisanaal ijs gemaakt? Welke ijssmaak past bij welk bier? Hoe smaakt bierijs? In deze workshop geven we een antwoord op al deze vragen. We proeven en combineren tot we de “match made in heaven” vinden 🙂
Deze workshop is voor groepen van 8 – 25 personen en duurt +/- 1u30.
Atelierbezoek met degustatie – € 9 per persoonWegens een tekort aan personeel kunnen helaas geen workshops meer geboekt worden voor de komende maanden. Wij vinden dit zeer jammer en hopen jullie spoedig weer te kunnen ontvangen.
Wat is artisanaal ijs? Kom het ontdekken bij ons. Je bent welkom met je groep in ons atelier te Poperinge. We vertellen ons verhaal en laten je zien hoe we ons ambachtelijk product maken en natuurlijk word er ook geproefd. Niets beter dan een versgedraaid ijsje recht uit de ijsturbine!
Deze formule is ideaal voor grote groepen van min. 10 en maximum 30 personen en duurt +/- 1u
Workshop voor groepen € 26 per persoonWegens een tekort aan personeel kunnen helaas geen workshops meer geboekt worden voor de komende maanden. Wij vinden dit zeer jammer en hopen jullie spoedig weer te kunnen ontvangen.
Naast een gewoon atelierbezoek kun je er ook terecht voor een unieke activiteit met collega’s, vrienden of familie. Je kunt zelf vers ijs draaien, je maakt je eigen ijstaartje of ijsdessert en je leert met chocolade versieren. Nadien kan je genieten van je eigen ijsdessertje met een koffie, frisdrank of huisbiertje.
Duur: 2u30. Prijs: € 26 p.p. (Min. 8 – max. 20 pers.)