Westhoekbieren en streekproducten

De Westhoek is wereldwijd vermaard als bierregio. Elke brouwerij heeft zijn eigen stijl en verhaal. Maar de streek is veel meer dan alleen bier. Heuvellandse wijnen, huisgemaakte confituren, potjesvlees, artisanale chocolade, … Je vindt het hier allemaal.

Ontdek het in onze webshop.

Alleen pure ingrediënten

Verse hoevemelk, Bourbon vanillestokken uit Madagaskar, geen kunstmatige smaak- of bewaarstoffen. Dat is de basis van ons roomijs. Aardbeiroomijs met verse aardbeien uit Reninge, Speculoosijs met de koekjes van Jules Destrooper, Neuzekesijs met de echte Cuberdons,… Al meer dan 20 jaar doen we het met plezier op dezelfde manier. Omdat wij voor u enkel van het beste roomijs willen maken.

Ontdek het assortiment hier.

Meer foto's

IJstaarten en ijsdesserts

Wij maken van jouw dessert iets unieks. Contacteer ons voor jouw ijstaart en wij adviseren je graag met persoonlijk advies.

Bestel je ijstaart nu: Klik hier om naar de shop te gaan.

Historiek

Een hoeve. Een passie en goesting om er in te vliegen. Meer was er 20 jaar geleden niet nodig om onze eerste ijsbereiding te maken. Toen nog op de boerderij en onder de naam ‘Hoeveijs-Viola’, werkten we aan een familierecept dat we nu nog steeds hanteren. Langzaamaan werd het assortiment uitgebreid met nieuwe smaken en afwerkingen. Eind 2013 beslisten we om de poorten van de boerderij achter ons dicht te doen om onze passie verder uit te bouwen in Reninge. Samen met Bart hopen we jullie nog lang te kunnen verwennen met ons huisbereide roomijs.

Waar kan ik al deze lekkernijen vinden?

Winkels:

U bent altijd welkom in l’Heritage Reninge of  l’Heritage Poperinge, waar wij u graag met advies bijstaan in uw keuze voor streekproducten of ijsdesserts. Openingsuren en meer informatie vindt u via de contactpagina of via onze facebookpagina.

Altijd en overal:

Bestel onze producten online en haal ze af bij u in de buurt in één van onze afhaalpunten (Reninge, Poperinge).
Bezoek onze webshop en laat u verrassen!

Interessante producten

 • Crème-Glas Speculoos-Karamel

  Crème-Glas van l'Heritage, een compleet dessert met ...

   3,75 incl. BTW In winkelmand
 • IJstaart Moederdag

  Een feestijstaart voor moederdag afgewerkt met italiaanse ...

   22,80 incl. BTW Selecteer opties
 • IJstaart Moederdag Ganache

  Een feestijstaart voor moederdag overgoten met chocoladeganache. ...

   22,80 incl. BTW Selecteer opties