Alleen pure ingrediënten

Verse hoevemelk, Bourbon vanillestokken uit Madagaskar, geen kunstmatige smaak- of bewaarstoffen. Dat is de basis van ons roomijs. Aardbeiroomijs met verse aardbeien uit Reninge, Speculoosijs met de koekjes van Jules Destrooper, Neuzekesijs met de echte Cuberdons,… Al meer dan 20 jaar doen we het met plezier op dezelfde manier. Omdat wij voor u enkel van het beste roomijs willen maken.

Laat je verrassen door onze handgemaakte frisco’s, cornets en ijsbekers! Ontdek het assortiment hier.

Meer foto's

Gepersonaliseerde ijstaarten

Wij maken van jouw dessert iets unieks. Je kan zelf kiezen welke vorm, smaken en afwerking je wenst. Contacteer ons voor jouw ijstaart en wij adviseren je graag met persoonlijk advies.

Bekijk het fotoalbum voor inspiratie.

Bestel je ijstaart nu: Klik hier om naar de shop te gaan.

Historiek

Een hoeve. Een passie en goesting om er in te vliegen. Meer was er 20 jaar geleden niet nodig om onze eerste ijsbereiding te maken. Toen nog op de boerderij en onder de naam ‘Hoeveijs-Viola’, werkten we aan een familierecept dat we nu nog steeds hanteren. Langzaamaan werd het assortiment uitgebreid met nieuwe smaken en afwerkingen. Eind 2013 beslisten we om de poorten van de boerderij achter ons dicht te doen om onze passie verder uit te bouwen in Reninge. Samen met Bart hopen we jullie nog lang te kunnen verwennen met ons huisbereide roomijs.


Online ijs kopen

U kan onze producten ook online bestellen en bij u in de buurt afhalen in één van onze afhaalpunten (Reninge, Poperinge, Ieper). 

Bezoek onze shop en laat u verrassen!

U kan natuurlijk ook terecht in onze winkel of contacteer ons voor uw ijsdessert via de contactpagina

Interessante producten

 • Meloen-sorbet

  Sorbet: Meloen

  Sorbet van Meloenen

  5,3042,30 Opties selecteren
  5,3042,30
 • Passievruchten-sorbet

  Sorbet: Passievruchten

  Sorbet van Passievruchten

  5,3042,30 Opties selecteren
  5,3042,30
 • Framboos sorbet

  Sorbet: Framboos

  Sorbet van Frambozen

  5,3042,30 Opties selecteren
  5,3042,30