Vul je contactgegevens in en kies de workshop die je wenst te boeken.

Wij nemen dan contact op met meer informatie en alle nuttige info!

Basis artisanaal roomijs – 23-01-2018 – € 29

Je leert wat kenmerkend is aan ons echt artisanaal roomijs. Je proeft de unieke smaak en textuur van versgedraaid roomijs.  Je maakt zelf een aantal kleine ijscreaties en leert ook een aantal basisgarneringstechnieken. En je krijgt alles wat je maakt natuurlijk mee naar huis (ter waarde van +/- €20) en een extraatje.
Deze workshop vindt plaats op dinsdag 23-01-2018 vanaf 19u30 tem 22u te Poperinge.

Basis artisanaal roomijs – 01-02-2018 – € 29 – VOLZET

Niets beter dan de smaak en textuur van versgedraaid roomijs recht uit de ijsturbine! Kom ervaren hoe we ons artisanaal ijs maken. Je maakt zelf een aantal kleine ijscreaties en leert ook een aantal basis garneringstechnieken. En je krijgt alles wat je maakt natuurlijk mee naar huis (ter waarde van +/- €22) en een extraatje.
Deze workshop is reeds volgeboekt. Je kan natuurlijk nog altijd inschrijven voor een volgende workshop. We houden je op de hoogte van nieuwe data.

Boek je eigen workshop met vrienden of familie!

Naast onze georganiseerde workshops ben je bij ons ook altijd welkom voor een unieke activiteit met je collega’s, vrienden of familie. Zelf ijs draaien, ijsdessertjes maken, westhoekbieren degusteren,… Neem contact met ons op en wij stellen samen met jou een workshop op maat samen. Je kiest zelf met hoeveel je bent, wat je doet, hoe lang de workshop duurt en in functie daarvan bepalen wij de prijs.