Vul je contactgegevens in en kies de workshop die je wenst te boeken.

Wij nemen dan contact op met meer informatie en alle nuttige info!

Workshop: ‘De koffie die bij jou past’ – 01-12-2018 – € 25/persoon

Wist je dat er meer dan 2500 koffiesmaken bestaan? In deze workshop leer je over koffiegeschiedenis van bes tot boon, je ruikt, proeft en ervaart de complexiteit van koffiebonen. Paul gaat samen met de groep op zoek naar de ‘Krak van l’Heritage’, een uniek koffieblend die gemaakt is voor jou!

Deze workshop gaat door op zaterdag 01-12-2018 om 14u en duurt +/- 2u.

Atelierbezoek met degustatie € 7

Wat is artisanaal ijs? Kom het ontdekken bij ons. Je bent welkom met je groep in ons atelier te Poperinge. We laten je zien hoe we ons ambachtelijk product maken en natuurlijk word er ook geproefd. Niets beter dan een versgedraaid ijsje recht uit de ijsturbine!

Deze formule is ideaal voor grote groepen van min. 10 en maximum 30 personen en duurt +/- 1u

Workshop voor kids € 15

Op zoek naar een originele activiteit voor een verjaardagsfeest? Schrijf je in voor een kidsworkshop. We draaien vers ijs. Je leert werken met  chocolade en je maakt je eigen ijstaartje of ijspraline of frisco!

Deze workshop is mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Je kan inschrijven met minimum 6 en maximum 10 kinderen.

De workshop duurt +/- 2u.

Wij bekijken dan samen met jou wanneer dit best past.

Foodpairing met Westhoekbieren – 22-11-2018 -19u30 – € 29/persoon

Zytholoog Kristel leert je meer over bierstijlen, smaken en hoe je een biertje correct serveert. Je maakt kennis met het verhaal van De Struise Brouwers, Brouwerij Deca, Pater Pitte, Sint Bernardus, De Plukker,… .

Je proeft ook “the perfect match” tussen diverse bieren en kleine hapjes uit de Westhoek. Foodpairing met bier is een heerlijke ontdekking van smaken en combinaties. Je combineert zelfs ijs en bier, een unieke en verrassende smaakervaring!

Workshop voor groepen € 20 per persoon

Naast onze georganiseerde workshops ben je bij ons ook altijd welkom voor een unieke activiteit met je collega’s, vrienden of familie. Je kunt zelf vers ijs draaien, je maakt je eigen ijstaartje of ijsdessert, je leert met chocolade versieren.

Deze workshop is mogelijk voor groepen van min. 8 en maximum 12 personen. Als je met een grotere groep bent,kunnen we een workshop op maat uitwerken.

De workshop duurt +/- 2u – 2u30.