Geschreven op dinsdag 25 april 2017

Trots lanceren wij onze nieuwe webshop. We geloven erin dat deze extra tool het voor jou gemakkelijker zal maken om onze producten te bestellen. Graag geef ik hier dan ook wat extra uitleg hoe de vork nu aan de steel zit.

We deelden de shop op in diverse categorieën om het navigeren wat eenvoudiger te maken. Momenteel hebben we de volgende categorieën:

  • Ijstaarten: Ziehier de nieuwe tool om jouw ijstaart volledig op maat te bestellen. Je kiest zelf de smaken, vorm, aantal personen en kan een thema kiezen. Vind je jouw thema niet terug, kan je altijd extra uitleg geven bij extra info. Je kan ook zelf de gewenste afbeelding of foto opladen. Wij zorgen er dan voor dat deze afbeelding als hostieprint op jouw ijstaart prijkt. In funtie van het aantal gekozen personen krijg je dan onderaan de totaalprijs voor de gekozen ijstaart.
  • Roomijs: In deze categorie vind je het huidige assortiment schepijs (roomijs, sojamelkijs, suikervrij ijs en sorbets) alsook ijsbekers, frisco’s en cornets.
  • Streekbieren: Hier vind je momenteel de topbieren van Seizoensbrouwerij Vandewalle te Reninge. Binnenkort wordt dit assortiment uitgebreid met bieren uit de Westhoek.
  • Streekproducten: Een ruime selectie van heerlijke ambachtelijke streekproducten waarmee je scoort. Zowel op je dessert als bij het ontbijt of relaxmoment. Binnenkort komen er nog een hele lading extra producten bij. Stuk voor stuk aanraders!

Niets staat stil. Onze webshop zeker niet. regelmatig zullen er nieuwe producten bijkomen. Een aantal extra categorieën staan nog op de planning.

Gebruik ook zeker de handige zoekfunctie om sneller te shoppen.

Afhaalpunten: Alle producten in onze winkel en webshop zijn met de grootste zorg gemaakt en dienen ook met zorg behandeld te worden. Daarom kiezen wij ervoor om de producten niet thuis te leveren via pakketdienst, maar te werken via afhaalpunten. We starten ook lokaal in de streek. Momenteel kan je afhalen in Reninge, Poperinge en Dikkebus (Ieper). Later komen er nog afhaalpunten bij zodat we onze regio stelselmatig kunnen uitbreiden en nog meer mensen kunnen laten proeven van al onze heerlijke producten. Na je bestelling laten we je weten wanneer je je bestelling kan afhalen.

Winkel: Natuurlijk kan je nog altijd terecht in onze fysieke winkel te Reninge.
Hierbij nog eens de openingsuren:
di-vr van 13u tem 18u
za van 9u tem 18u
zo van 13u tem 18u

Of bel mij (0488-565950) als je vragen hebt of advies wenst.

! Geniet ook van ons lanceringsaanbod: meer info op onze Facebookpagina.

 

 

Gecategoriseerd in: #lheritage, #shop